Veckobrev inför vecka 23 Trollsländorna

Under veckan har eleverna:

• I matematik lärt sig om vinklar, linjer, sträckor och stråle.
  • Träna på engelska ord om
  • Arbetat klart med häfte om samhället.
  • Tränat på att läsa mellan raderna.
  • Lärt sig om tistelfjärilen.

Våra fjärilar

Vi har nu släppt ut våra fjärilar vid kolonilotten vid Dansbaneparken. Se bild nedan.

Läxa till tisdag 7/6: Boktips till sommaren

Eleverna har fått med sig en lapp hem där de fyller i två boktips. Vi kommer sedan att sammanställa allas boktips. De kommer sedan att få med sig alla boktips på skolavslutningen. Vi ser fram emot många boktips!

Skolavslutning

Ni är varmt välkomna kl. 8.15 till klassrummet. Vi går sedan tillsammans till stora skolgården där avslutningen fortsätter fram till ca: 9.45. Därefter är det fritids för dem som är kvar.

Tisdag

Ta med en tom påse med namn, då vi kommer att tömma våra lådor i klassrummet. Ta med även en extra påse för att kunna tömma gröna skåpen i hallen. Vi kommer att flytta upp en våning till Norrgården, Jocke och jag fortsätter med klassen även nästa år, vilket vi ser framemot.

Viktor, Isak och Mikaella från fritids kommer att sluta och börja studera samt börja på nya jobb samt läraren Jakob.

.Nästa vecka

Måndag: Lov

Tisdag:   8.00 – 13.45   Ta med två tomma påsar med märkt namn, då vi kommer att städa ut våra lådor.    Idrott, ta med kläder efter väder och handduk.

Onsdag: 8.00 – 13.00 Vi fortsätter att städa ut våra lådor.

Torsdag: 8.00 – 13.45 Vi går till Blomparken (ta med frukt och vattenflaska)

Fredag:   8.00 Skolavslutning

Trevlig helg!

Önskar

My och Jocke

Några bilder från veckan:

Bilder från en lyckad idrottsdag.

Från vårt fjärilsutsläpp.