Klassevent

Hej,

På barnens initiativ, som jag gärna vill uppmuntra, vill klassen samla ihop pengar för att hitta på något tillsammans. De kom ivriga in efter en rast och ville baka hemma för att sälja. Vi pratade om att gå och bowla ihop.

Detta initiativ bygger på att ni föräldrar är lite drivande i projektet, både vad gäller bakning, försäljning och att handha de insamlade pengarna. Jag kan ordna så att vi i klassen kommer iväg på ett gemensamt äventyr på skoltid (möjligtvis dra över lite på fritidstiden beroende på vad vi gör) tillsammans med Ida eller Olivia och Patricia. Vi alla ses ju ändå inomhus varje dag.

Allt engagemang är givetvis på frivillig basis. Vill man delta samlar vi ihop pengar tills hela klassen kan hitta på nåt ihop. Vill man inte baka och sälja kanske man kan samla pantburkar. Kanske blir det bowling, kanske en glass i parken.

Klassen var så pepp och glad över detta och jag lovade att skriva här på bloggen.

Nästa steg är alltså att ni vuxna samordnar er för eventuell bakning och försäljning samt insamling av pengar.

Allt gott

Elin