V 12

Hej!

Vi testar ett nytt koncept där två elever skriver första delen av veckobrevet varje vecka. Här kommer det första:

Hej alla föräldrar!

I veckan har vi jobbat mycket med stjärntecken. Vi pratade om att Mats Wänblad som har skrivit Den magiska kulan och Diamantjakten har ordnat en skrivar-tävling för alla treor. Vi fick övningsskriva inför det. På idrotten hade vi Dans och rörelse. Det var kul verkade de flesta tycka. Det har börjat bli varmt och vi har sprungit ut utan jacka. Några av oss har till och med haft vatten-krig. På rasterna har vi lyssnat väldigt,väldigt mycket på musik och dansat. Vi har färglagt våra stjärntäcken och skrivit faktaruta om de. Det är vad vi har gjort i veckan.

/Hälsningar Lou och Naima 2B🤩

INFORMATION

Skicka bara friska barn till skolan. Om du säger att barnet får gå hem om det blir sämre under dagen upplever jag att i 80% av fallen vill barnet inget annat än att gå hem under dagen. Barn som blir sjuka under dagen ringer vi självklart hem.

ONSDAG:

Idrott, ta med ombyte och handduk.

TORSDAG:

Läsläxa för blå grupp. Kap 23

Ta med L.Z.P.P.

Sista skoldagen innan påsklovet.

FREDAG:

Ledigt.