Veckobrev v 21

Hej,

Roligt att det var så många som kunde komma på Öppet hus! Tack vare Sara och alla elever kändes det nästan som ett vernissage 🙂 Bifogar bilder på Lilla Årsta som byggts som en del av arbetet med Vårt samhälle.

Nu är alla puppor förflyttade till fjärilsburar och vi har förberett med sockerlösning och färsk frukt. Förhoppningsvis kommer det att vara några fjärilar i burarna redan nästa vecka.

Den här veckan har eleverna även arbetat med:

• repetition på matematiken:
    • rektangel och rätblock, kvadrat och kub, cirkel och klot
    • punkt, linje och sträcka
    • uppställning – addition och subtraktion
  • programmering – Scratch Jr,,
  • läsförståelse och
  • årstiden sommar.

Friidrottsdag åk 2 – onsdag 1/6

Onsdagen den 1:a juni åker vi iväg till Kärrtorps IP för en härlig friidrottsdag ledd av Ulf Häggberg. Barnen ska ta med tomma lådor med lock till skolan (vi får mat från köket, köttbullar och makaroner). Tag även med vattenflaska. Vi är tillbaka lagom till mellis.

Jag skickar med grovplanering för veckorna som är kvar. Observera att ändringar kan komma att ske.

Vecka 22:

Måndag 30/5: 8.00-13.00.

Tisdag 31/5: 8.00-13.50. Idrott ute, ta med kläder och handduk.

Onsdag 1/6: 8.00-13.50. Friidrottsdag åk 2, Kärrtorps IP. Barnen ska ta med tomma lådor med lock samt bestick till skolan (vi får mat från köket, köttbullar och makaroner). Tag även med vattenflaska.

Torsdag 2/6: 8.00-13.45.

Fredag 3/6: 8.00-13.05

Vecka 23:

Måndag 6/6: Nationaldagen. Skola och fritids stängt.

Tisdag 7/6: 8.00-13.50. Idrott ute, ta med kläder och handduk.

Onsdag 8/6: 8.00-13.50. Idrott ute, ta med kläder och handduk.

Torsdag 9/6: 8.00-13.45.

Fredag 10/6: Skolavslutning 2B

I framtiden:

Läsårsinfo hittar ni alltid under fliken Läsårsinformation på vår blogg.

Trevlig långhelg!