Veckobrev v 22

Hej,

Terminens sista veckobrev kommer här!

I onsdags vad det friidrottsdag och lagom till att vi kom fram till Kärrtorps IP skingrade sig regnmolnen och solen tittade fram. Alla kämpade på i de olika grenarna och det blev en mycket lyckad dag!

I dag hade vi fjärilsutsläpp. Vi promenerade ner till kolonilotterna vid Dansbaneparken och släppte ut dem i en glänta. Sorgligt och fint på samma gång!

Den här veckan har eleverna även hunnit arbeta med:

• cirkeldiagram samt liter och deciliter på matten – 1 liter = 10 deciliter,
  • fjärilens delar,
  • programmering – Scratch Jr och
  • läsförståelse.

Information

Ta med en väska eller påse senast onsdag 8/6 då vi måste tömma hallen och klassrummet inför klassrumsflytten. Vi ska upp en våning i åk 3 och Bakgården kommer bli Norrgården!

Mentorsdag 9/6

Dagen innan skolavslutningen kommer vi att gå på en utflykt på förmiddagen. Vi är tillbaka på skolan till lunch men man får ta med sig fika. Ej läsk eller godis.

Skolavslutning 10/6

Vi samlas vi i klassrummet 8.15 och ni föräldrar är varmt välkomna att vara med. Där blir det diplomutdelning, bildspel, sång och glass (för barnen). Därefter går vi tillsammans till stora skolgården. Efter avslutningen går de elever som inte går hem tillbaka till klassrummet och har fritids.

Vecka 23:

Måndag 6/6: Nationaldagen. Skola och fritids stängt.

Tisdag 7/6: 8.00-13.50. Idrott ute, ta med kläder och handduk.

Onsdag 8/6: 8.00-13.50. Idrott ute, ta med kläder och handduk. Ta med en papperskasse att ta hem saker i!

Torsdag 9/6: 8.00-13.45. Utflykt på förmiddagen. Ta gärna med en frukt och en flaska vatten.

Fredag 10/6: Skolavslutning!

Friidrottsdag på Kärrtorps IP – Hela Bakgården!

“Vårt samhälle” från Ung Företagsamhet. Vi röstade om vad vi skulle göra med en tom lokal. Det blev BRIS.

På väg till fjärilsutsläppet.

En av våra tistelfjärilar!