Hembrev

Hejsan,

Nu kan vi gå ut med informationen att det är Daniel Sinik som tar över uppdraget efter Jakob Hellström nästa läsår. Daniel är legitimerad lärare med lång klasslärarerfarenhet på skolan och är mycket omtyckt av elever och kollegor. Det känns tryggt att det blir just Daniel som tar över klassen tillsammans med Sandra Pilström, de har även  jobbat ihop tidigare då Sandra bland annat vikarierat i hans klass under en period.

Jakob och Daniel har redan påbörjat en överlämningsprocess som kommer fortsätta terminen ut för att det ska bli så bra förutsättningar som möjligt för Daniel att ta över klassen. Daniel kommer även skriva en mer personlig presentation till er och eleverna längre fram.

Det känns självklart ledsamt att vi inte hade möjlighet att förlänga uppdraget för Jakob på skolan. Han har tillfört så mycket i sitt arbete och kommer vara saknad av många. Vi tackar honom för den stora insats han har gjort för eleverna i 2C, nu kommer istället en annan skola få den stora glädjen att anställa honom.

Allt gott!

/Skolledningen