Hembrev

Hej. Jag är fortfarande ledsen för mitt ofrivilliga avslut. Än, en gång vill jag säga att jag gärna hade varit kvar. Daniel är dock den bästa ni kunde fått som ersättare, så det är en tröst. Han är toppen! Det känns därför rimligt att ni istället träffar Daniel för något litet föräldramöte. Han kommer att kontakta er, om han inte redan gjort det.

Avslutningen släpper jag inte naturligtvis! Mellan 8:00-8:50 är ni och barnen välkomna att hänga med mig och Sandra i klassrummet. Lite diplom och så där. 9:00 tar Kalle över uppmärksamheten ute på skolgården. Därefter är det slut för den här gången. Viktig detalj är att om man inte ska vara kvar på fritids behöver man pricka (eller heter det bocka?) av med fritids som vanligt.

Nog om det. I morgon är det ju friidrottsdag. Det är viktigt med följande:

Klädsel. Vattenflaska. Matlåda. Ombyte. Sjukanmäla om man ska vara hemma och framför allt vara i tid. Vi förväntas hämta mat 8:10, om ni förstår vad jag menar. Trevlig helg!

Mvh Jakob