Klasslärare för blivande 3C

Hej allihop!

Jag heter Daniel, är 33 år gammal och har varit anställd som lärare på Årstaskolan i snart tolv år.

Till hösten har jag få förmånen att ta över läraransvaret i blivande klass 3C tillsammans med Sandra vilket jag, trots omständigheterna, ser fram emot då jag förstått att Jakob var otroligt uppskattad bland både barnen och er föräldrar.

Under gårdagen (30/5) har jag fått tillfälle att hälsa på barnen i klassen och det första mötet var både upplyftande och trevligt!

Känner ni att ni skulle vilja få ett tillfälle att berätta mer om ert barn eller kanske har några andra frågor till mig så går det bra att höra av er på mejl och skriva, stort som smått. Mejlen hittar ni längst ned i inlägget.

Vill ni hellre talas vid över telefon eller ses över ett fysiskt möte så försöker vi självklart ordna det.

Jag, Jakob och Sandra kommer också att hitta ett tillfälle där barnen presenteras närmare för mig och där de berättar om resan som klassen hittills har gjort.

Under början av höstterminen kommer jag även att komma ut med information om ett föräldramöte vilket vi ska försöka lägga tidigt in på terminen, under det mötet får vi chans att träffas och lära känna varandra mer.

Den 18:e augusti ses vi på skolgården tillsammans med resten av skolan! Leta efter skylten med “Klass 3C” så möts vi vid skylten och går gemensamt upp till vårt nya hemklassrum på Norrgården. Mer information samt eventuella ändringar om uppstarten kommer komma ut dagarna innan skolstart på skolplattformen och klassbloggen.

Tills dess önskar jag allihop en glad sommar och ser ni mig på skolgården så blir jag jätteglad om ni kommer fram och hälsar!

Daniel Sinik

daniel.sinik@edu.stockholm.se