Glad Sommar!

Så fint att vi åter efter en lång paus kunde ses för att fira avslutningen tillsammans i klassrummet! Tusen Tack för gåvorna vi fått och för det goda samarbetet under läsåret 🌺.

Förutom diplomet barnen fick i sitt sommarkuvertet hittar ni även ett armband med en lyckodiamant, vi hoppas att önskningarna slår in💎. Ni hittar även inlogg till Polyglutt, som nu bytt namn till Polyglin samt Skolplus. Genom dessa inlogg har barnen möjlighet att lyssna på en stor mängd böcker samt öva på matematik samt svenska (matteraketen samt svenskaraketen rekommenderas att kika in på). De mål vi satt upp under utvecklingssamtalet hittar ni i vanlig ordning på Skolplattformen.

Efterträdaren för Mikaella heter Joacim Otterbjörk, han kommer skriva några rader om vem han är i början av höstterminen. Vi önskar Mikaella all lycka och stort tack för sin tid med klassen då hon nu går vidare mot nya erfarenheter🙏.

Nu vill vi önskar er en Riktigt Skön och Härlig sommar🌞!

Kramar från: Julia, Berit, Mikaella