Hej allihop!

Nu har elevernas omdömen för åk.2 publicerats på skolplattformen. Gå in på skolplattformen och kolla på ditt barns omdömen  innan utvecklingssamtalen.

Tider för vårterminens samtal kommer att publiceras i ett separat inlägg här på bloggen. Skulle ni inte kunna den tiden ni blivit tilldelade så försöka gärna att byta sinsemellan och meddela mig om ni byter tid med någon. Eftersom att både jag och Tobias kommer att vara med på utvecklingssamtalen denna gång kommer vi att ha vikarie i klassen under dessa två dagar.

I veckan har vi arbetat med bland annat:

Att argumentera och komma överens i grupp om vad som ska finnas i den tomma lokalen som ska finnas i vårt samhälle. Det blev många livliga diskussioner med både argument och motargument.

I NO:n har vi läst dagboksinlägg som Christer Fuglesang skrivit när han varit i rymden. Därefter skrev vi egna dagboksinlägg om en dag i en rymdfärja. Vi har även börjat öva inför redovisning av området.

På matematiken har vi arbetat med multiplikationstabell 3 och 4 och problemlösning.

I svenskan har vi arbetat med läsläxan och tränat läsförståelse samt haft högläsning.

Vi har även förberett oss inför utvecklingssamtalen genom att barnen bland annat utvärderat sina gamla mål och valt vilka mål i svenska och matte de skulle vilja öva vidare på framöver.

Vi avslutade veckan med att lära oss om varför vi firar påsk och sedan påskpysslade vi.

Glad påsk alla där hemma 🐤🐤

V.14

PÅSKLOV

V.15

Måndag: 8.00-13.00 SIMSKOLA, ta med badkläder och handduk

Tisdag: 8.00-13.45

Onsdag: 8.00-13.00 Idrott (inne)ta med idrottskläder och handduk.

Torsdag: 8.00-13.55 läsläxa kap.24 delas ut.

Fredag: 8.00-12.55

Vänliga hälsningar,