Hej!

Nu testar vi att köra skolplattformen och bloggen parallellt ett tag. Jag har nu möjlighet att lägga ut mer bilder så ni kan hänga med lite i vad vi gör här i skolan ,vilket känns viktigare än någonsin i dessa tider när det inte finns möjlighet att komma in och titta på barnens arbeten i korridoren.

Den här veckan har Tobias haft lektionerna tillsammans med barnen och jag har suttit i utvecklingssamtal. Bra samtal tycker jag och målen som vi ska arbeta med framöver kommer barnen att ha både i sin målmapp men också laminerade framför sig på bänken.

Den här veckan har barnen arbetat med bland annat detta i klassrummet:

•2:ans multiplikationstabell

•huvudräkningsstrategier

•utveckla meningar

•verb

•skrivit faktatexter utifrån stödord och letat fakta i texter och på internet (om sina världsdelar), skrivit faktarutor om ett land i sin världsdel.

• kollat på lilla aktuellt och svarat på nutidsfrågor

V.49

Måndag: 8.00-13.00

Tisdag: 8.00-13.45

Onsdag: 8.00-13.55 Idrott (inne)

Torsdag: 8.00-13.55 läsläxa kap. 12 redovisas, Kap.13 delas ut.

APT fritids stänger 15.45

Idrott (inne)

Fredag: 8.00-12.55

Här kommer lite bilder!