Veckobrev v.22 Nyckelpigorna

Under veckan har barnen:

• Skrivit dikter till fjärilsboken och släppt ut fjärilarna
  • Haft engelska och musik
  • Arbetat med flyta eller sjunka samt ledningsförmåga
  • Arbetat med m och km
  •  Tillverkat kransar till skolavslutningen
  • Arbetat med läsförståelsefrågor om tigern
  • Deltagit under friidrottsdagen

Lyssna på ljudböcker hemma under sommaren

Barnen kommer åter få hem inloggningsuppgifter och lösenord till Inläsningstjänst och Polyglutt (som numera heter Polyglin). Där kan ni hitta ljudböcker i olika nivåer och genrer. Ni kommer även få med en lathund som beskriver exakt hur ni ska gå tillväga när ni loggar in. Detta kommer att delas ut på skolavslutningen!

En trappa upp

Nästa läsår kommer hela Bakgården att flytta en trappa upp och då heta Norrgården. Personalstyrkan kommer även se lite annorlunda ut då Viktor, Isak och Mikaella på fritids och lärare Jakob slutar. Vi önskar dem all lycka till i framtiden med både nya studier och jobb!

Klasskompis slutar

Efter sommarlovet kommer en klasskompis sluta hos oss för att börja i en annan skola. Vi önskar hen stort lycka till! Dock har vi några dagar kvar att leka och ha skoj tillsammans.

Nästa vecka:                                                                                                                               Måndag: Röd dag. Sveriges nationaldag. Skola och fritids stängt.

Tisdag: 8.00-13.45 Idrott. Läxa in: boktips till klassen. OBS! Barnen ska ta med en rymlig väska eller kasse då vi städar ur klassrummet och våra lådor!

Onsdag: 8.00-13.45

Torsdag: 8.00-13.35 Vi går och leker vid en närliggande park.

Fredag: 8.15 Skolavslutning, se tidigare info på bloggen.

I framtiden: Sommarlov!

Några bilder från veckan: