Veckobrev åk 4 vecka 10

Hej alla elever och föräldrar!

Halvdag ledigt onsdag 17/3
På onsdag 17/3 har lärare och personal planeringseftermiddag. Eleverna slutar efter lunchrasten. Om ni har anmält jourfritids är barnen såklart välkomna till Ikaros.

Boka digitalt utvecklingssamtal
Vecka 12 har vi digitala utvecklingssamtal. Eleven kommer sitta tillsammans med mentor här i skolan under samtalet och ni vårdnadshavare sitter hemma eller på jobbet vid en annan skärm. Nu går det bra att boka tid för detta samtal. Ni loggar in på Skolplattformen med bank-id och väljer ”Samtalsbokning”. Klicka sedan på ”Boka tider” och välj en tid som passar. Bokningen är öppen 10/3–19/3. Ni kommer få ett mejl med en teamslänk till mötet, så det är viktigt att ni har en aktuell mejladress under Skolplattformens kontaktuppgifter.

Under den här veckan och nästa förbereder sig eleverna här i skolan med samtal och utvärderingar i de olika ämnena. Ni vårdnadshavare förbereder er genom att ta del av det aktuella kunskapsläget för ert barn på Skolplattformen, under ”Skriftliga omdömen”. Tänk på att detta är den första kunskapsavstämningen på mellanstadiet och att vi arbetar mot målen i årskurs 6.

Kläder efter väder
Vädret spelar oss spratt och ena dagen är det kallt och blåsigt, nästa slask och sedan vårlikt vackert. Hör efter med era barn om de har kvar extrastrumpor på hyllan, överdragsbyxor, vantar och mössa. Vi är noggranna med att vara ute på rasterna varje dag oavsett väder och det blir så mycket roligare om man är torr och varm.

Vi önskar er alla en trevlig helg!
Enhet 4