Årskurs 5

Veckobrev v40

Hej alla elever och vårdnadshavare i åk 6!

Skoljoggen ”special”

I veckan genomförde vi skoljoggen och denna gång utan regn. Eleverna i åk 6 sprang tillsamman under 45 minuter en sträcka som skulle ta oss ungefär till Jönköping söderut, eller Hudiksvall norrut! Exakta distansen blev 362,6 km! Bra jobbat alla!

Meddelande från idrottslärarna

Nu början kylan dra in och med den så går även vi in för att ha inneidrott. Eleverna behöver ha med ombyte samt handduk i vanlig ordning. Antingen har man inneskor eller så är man barfota på lektionerna.

Utvecklingssamtal

På tisdag och torsdag är det utvecklingssamtal för samtliga klasser i åk 6. Kom till respektive klassrum, där ni får reda på var mötet ska hållas. Ni som önskar digitalt möte, glöm inte att mejla respektive mentor och meddela det!

Eleverna slutar arbetet enlig schemat efter lunch 12:20, men kommer att få några uppgifter att arbeta med. Uppgifterna meddelas på måndag.

Vecka 40:

Tisdag 4/10: Utvecklingssamtal, eleverna slutar ordinarie lektioner 12:20