Veckobrev, vecka 16

Hej alla där hemma!

En härlig, men växlande väder vecka har förgyllt tillvaron hos oss! Nu när hälso-månaden är igång, så kommer vi vara ute allt mer. Påminner om att ta med kläder efter spännande väder!

Hälsomånad

Som sagt har hälsomånaden dragit igång. Under veckorna kommer vi genomföra en del extra rörelseaktiviteter, på lektioner och raster. Förutom att vi tänker lite extra på rörelseaktiviteter här i skolan har eleverna fått med sig ett papper hem med en hälsoutmaning. Under en månads tid skriver de upp varje gång de gör en rörelseaktivitet som är minst 30 minuter lång. Den 19 maj lämnar eleverna in sina lappar till mentor och om de har gjort minst 12 aktiviteter deltar de i en utlottning av fina priser! Heja heja rörelse!

Utvecklingssamtal/mål

Under utvecklingssamtalen satte eleverna upp tre individuella utvecklingsområden de skall jobba vidare på här i skolan och hemma. Målen hittar ni på Skolplattformens hemsida, samt har/kommer eleverna få med sig dessa mål hem i pappersform! I skolan kommer eleverna under ett pass i veckan få arbeta med just sina enskilda mål och det är super bra om ni där hemma stöttar ert barn med just det hen behöver träna på. Eleverna kommer få utvärdera sina mål i samband med höstens utvecklingssamtal.

Nästkommande vecka 17 (26/4-30/4):

Måndag: Lämna hemuppgift, matematik!

Tisdag:  Få hemuppgift, matematik!

Onsdag:

Torsdag: