Veckobrev, vecka 20

Hej alla föräldrar och elever!

Vilken toppendag det blev i torsdags, ute vid Hellasgården! Solig och bergig 5 km vandring runt Källtorpssjön och som sedan avslutades med grillning! Fantastiskt kämpande alla elever!

Hälsomånad

Nu är hälsomånaden avslutad och bra kämpat alla elever med alla aktiviteter ni har gjort under månaden! Självklart kommer hälso-fokuset försätta, och nu i slutet av terminen kommer alla klasser att fokusera lite extra på välmående, fysisk aktiviteter och må bra aktiviteter!

Skolavslutning 11 juni

Vi har en önskan om att skapa en så festlig, rolig och fin skolavslutning  som möjligt i dessa pandemitider, men självklart med avstånd och trevligt hejdå på samma gång!

Vi kommer därmed inte kunna genomföra en gemensam skolavslutning på skolgården, med alla elever och föräldrar!

Därför har vi ordnat så att vi kommer genomföra avslutningen med klassen i klassrummet och sedan klassvist gå en avslutningspromenad i Årsta. En snitslad bana där du som förälder kommer kunna säga hejdå på anstånd. Vi kommer ut med karta över avslutningspromenaden i ett senare blogg inlägg. Du kommer även kunna ta del av avslutningsdagen genom digitala bilder här på bloggen. Vi dokumenterar hela avslutningsdagen!

Mer information om dagen kommer i ett senare inlägg!

Skolavslutningstid

9.15 – ca 11.30 (10.00 – 10.30 festlig avslutningspromenad i Årsta). Därefter kan du som elev gå på sommarlov eller vara på Ikaros, äta lunch och vara med på Ikaros aktiviteter. Vi kommer kolla med alla elever om vilka som ska vara kvar i skolan, så prata gärna med ditt barn om hen ska vara kvar denna här dagen!

Nästa vecka (24 maj – 28 maj):

Måndag:

Tisdag: Alla klasser får sista matematik hemuppgiften!

Onsdag:

Torsdag: