Årskurs 5

Veckobrev vecka 39

Hej alla elever och vårdnadshavare i årskurs 6!

Skoljoggen

Nästa vecka gör vi ett nytt försök med skoljoggen. Onsdag 28/9 kör hela årskurs 6 skoljoggen efter lunch. Samling vid dansbanan kl. 12.45 för uppvärmning. Sedan gör man så många varv man orkar och hinner på 800-metersrundan under en timme. Vi är klara kl. 14.00 och därefter slutar eleverna. Tänk på bra skor att springa eller gå i och gärna en vattenflaska!

Utvecklingssamtal

Utvecklingssamtalen kommer att hållas vecka 40 och nu ligger tiderna hos respektive mentor uppe i skolplattformen. Gå in och boka en tid om ni inte redan har gjort det. Under vecka 40 har vi lagt flertalet samtal på tisdag och torsdag eftermiddag och eleverna kommer få uppgifter att arbeta med hemma under dessa två halvdagar. Alltså inga lektioner efter lunch tisdag 4/10 samt torsdag 6/10.

Inget språkval måndag

Vi påminner om att språkvalet är inställt på måndag eftermiddag pga utvecklingssamtal. Eleverna slutar 14.00.

Orienteringstest 6C

På tisdag morgon blir det orienteringstest för 6C på idrottslektionen.

Med förhoppning om en skön helg och att ni har svamplycka om ni ger er ut i skogen!

/Enhet 6

Karljohanssvamp