Veckobrev inför påsklovet

Så var det dags för lov igen! Skolan börjar igen måndag den 12/4 enligt schema.

I veckan har vi klarat av både NO-prov och simtest – heja oss! Eleverna har arbetat hårt och förtjänade verkligen en skön torsdag med film för att runda av inför påsken!

Jag vill säga ett stort Tack för det här läsåret, det har varit fantastiskt att få lära känna er alla! Det känns tråkigt att lämna er redan nu men familjen behöver mig på annat håll! ☹ Jag ser redan nu fram emot augusti och åk 6 när vi ses igen – knäppt va?! 😊

Efter lovet träffa eleverna sin nya MA/NO lärare Irini och Sandra tar istället vid Engelska-undervisningen efter mig, Anna. Här presenterar sig Irini!

GLAD PÅSK önskar vi i enhet 5!

Kommande viktiga datum:

V 15 – Gardasil vaccinering

V 16 – Skutt 20/4 Skolan slutar ca 12.15.

En liten hälsning från skolsköterskorna:

Torsdag den 15/4 och fredag 16/4 kommer eleverna i åk 5 få sin andra och sista dos av Gardasil (vaccin mot livmoderhalscancer). Eleverna kommer i god tid få reda på vilken dag de kommer få sitt vaccin. Liksom andra läkemedel kan HPV-vaccin ge biverkningar, men de flesta är milda och går snabbt över. Vanliga biverkningar: rött, svullet och ömt på injektionsstället, huvudvärk. Hör gärna av er till mig vid ev. funderingar.

Monica P Baumgart

Tel 08-508 46 291