Hej på er!

Nästa vecka, på onsdag den 31/3, är det dags för simning. Vi har bokat en buss som kommer köra alla elever i åk 5 klassvis under förmiddagen.

Ta med:

Badkläder

Handduk

Hänglås

Eleverna ska simma 200 meter varav 50 meter på rygg. Om det är så att man tycker det är svårt med simning och behöver simträna så kommer era barn att erbjudas simskola under höstterminen i åk 6. Är det något ni undrar över så får ni gärna kontakta Cissi: cecilia.maria.granqvist@edu.stockholm.se

På Skärtorsdagen, torsdagen den 1/4, har vi en schemabrytande dag. Alla elever börjar kl.9:00 och går på påsklov kl.14:00. 🐣

En liten hälsning från skolsköterskorna:

Torsdag den 15/4 och fredag 16/4 kommer eleverna i åk 5 få sin andra och sista dos av Gardasil (vaccin mot livmoderhalscancer). Eleverna kommer i god tid få reda på vilken dag de kommer få sitt vaccin. Liksom andra läkemedel kan HPV-vaccin ge biverkningar, men de flesta är milda och går snabbt över. Vanliga biverkningar: rött, svullet och ömt på injektionsstället, huvudvärk. Hör gärna av er till mig vid ev. funderingar.

Monica P Baumgart

Tel 08-508 46 291

monica.pettersson.baumgart@edu.stockholm.se

Kommande viktiga datum:

Vecka 13 – Prov NO – elektricitet.

Vecka 14 – Påsklov!

Vi i enhet 5 önskar er en härlig helg!☀