Veckobrev v.16.

Hej på er!

Då är snart ännu en vecka över och det är strax dags att ta helg.

Veckan har varit bra och eleverna har arbetat bra. Vi har nått slutet på vårt ”Barnboksprojekt” och idag hade 5a sitt avslutande ”Bokmingel” där de fick presentera sina böcker och sedan läsa varandras. De färdiga böckerna kommer sen att publiceras på skolans e-bibliotek: bibblis.se. 5b & 5c kommer att ha sina bokmingel nästa vecka.

På idrotten den här veckan har vi avslutat racketspelet och eleverna har fått spelat ”Nummerboll”. Nästa vecka är det tema ”styrka/kondition” och veckan därpå börjar vi med idrott utomhus så då är det ”kläder efter väder” som gäller.

I veckan som kommer så besöker vår bibliotekarie Memme våra klasser under några lektioner i svenska och SO, för att tillsammans med eleverna göra ”Årstabladet”, ett tidningsprojekt. Detta ska bli väldigt roligt!

Eleverna kommer i slutet på nästa vecka och början av veckan därpå att få träffa ”Fältlabbet”, för att prova på att håva efter småkryp i vatten.

Vi i enhet 5 önskar er en trevlig helg!