Veckobrev v 7

Hej alla!

Snart stundar ett efterlängtat sportlov, det blir toppen med ledighet. Här i skolan har eleverna i årskurs fem haft det s k Stockholmsprovet i matematik.

I svenska ska eleverna nu komma igång att planera, skriva och skapa sina egna bilderböcker. Dessa böcker ska sedan publiceras på skolans Bibblis framöver i vår.

I So fortsätter vi några veckor till kring Norden. Nästa vecka arbetar vi med Island. Efter sportlovet kommer vi att jämföra de nordiska länderna och se vilka likheter och skillnader det är mellan dem.

I No har vi börjat arbeta kring med arbetsområdet elektricitet.

I Engelska håller eleverna på att avsluta sina dagböcker.

Under nästa vecka kommer vi att släppa utvecklingssamtalstider för vårdnadshavare till elever i 5B och 5C att gå in och boka. Dessa tider kommer då att ligga ute på Skolplattformen. Mötena kommer att vara via Teams vecka 10 och 11. Tider för 5A kommer efter lovet då era samtal sker längre fram!

Elevernas omdömen i de olika skolämnena kommer också att läggas ut så ni har tillgång till dem innan utvecklingssamtalet.

Tisdag 23 februari är elevens val inställt. Eleverna slutar kl 14.

Vecka 9 Sportlov

Trevlig helg!