Veckobrev v 8

Hej på er!

Nu är det dags för era barn att gå på ett mycket välförtjänt sportlov!

Efter lovet börjar vi med utvecklingssamtalen i åk 5 och först ut är 5c. Anna och Lena har samtal vecka 10, Jerker och Karin har samtal för 5b vecka 11 medan Cissi och Zäta har samtal för 5a vecka 12. Denna gång kommer samtliga samtal att ske digitalt.

Det går bra att gå in på skolplattformen för att boka tid för samtal redan nu!

Innan samtalet är det viktigt att ni läser det skriftliga omdömet för varje ämne. De publiceras på Skolplattformen och finns tillgängliga från måndag 1/3.

Torsdagen den 18/3 är det dags för Enhetsråd och efterföljande Skolråd. Dessa möten kommer att ske digitalt. Enhetsrådet är ett möte där det ges tillfälle att prata med lärare på mellanstadiet och ställa frågor. Efter Enhetsrådet följer ett Skolråd och i skolrådet är det en föräldrarepresentant från varje årskurs som deltar tillsammans med skolans rektor Kalle Enström, där finns det möjlighet att ställa frågor om saker som man undrar kring skolan. Är du intresserad av att delta som representant för ditt barns klass får du gärna maila till Cissi Granqvist: cecilia.maria.granqvist@edu.stockholm.se Du kommer sen att få en möteslänk skickad till dig.

Hälsningar från lärarna I 5:an!