Veckobrev inför v13

Våren, våra kära vänner! Våren är här! Det klättras och kullas och spelas king helt utan jacka badandes i sol. Vi har förberett oss på att avsluta vårt tema om krisberedskap och på tisdag undervisar våra stora elever små elever på skolgården – Hela dagen! Vi är mycket stolta över åk6 insats. Kanske kanske är de med och räddar någons liv, en dag.

Här kommer lite information om nästa vecka, som är veckan innan påsklov:

• Långfredag 2/4 – Ingen undervisning.
  • Krisberedskap 30/3 – Tisdag nästa vecka kommer åk6 att visa och undervisa åk3 i krisberedskap. Hur förbinder en ett sår? Vad borde ingå i en beredskapspackning? Hur får en tag i vatten? Var ligger skolans skyddsrum och vem i hela fridens namn är den där Hesa Fredrik?! Snacka gärna hemma om det här!
  • Matematik träningsprogram och test 6AC – Eleverna har med ett träningsprogram hem och ska träna uppställningar varje dag. Det är sista träningen på detta innan högstadiet, så nu är det hög tid att kämpa järnet. Kunskapstest på lektion onsdag 31/3. Vid eventuellt pappersslarv – Ladda ned träningsprogrammet här: Träningsprogram Sista utmaningen
  • Ersättning av NPSV – Nu kan ni läsa information om ersättningen av nationella prov i svenska v15 och 16. Se separat inlägg.
  • Påsklov – Hela v14 viks åt påskägg och sånt. Ingen undervisning pga påsklov.