Tack för det här läsåret!

Då var det här läsåret till ända, och vi i enhet 8 vill tacka så mycket för året som gått. Idag går även vi lärare på sommarlov, för att återkomma en vecka innan skolstart i augusti.

Det har som alltid varit ett lärorikt år, där vi framför allt under den senaste terminen kunnat glädja oss åt att mycket kunnat återgå till ”det normala”. Vi kunde exempelvis under avslutningsveckan återigen genomföra den traditionsenliga brännbollsmatchen mellan lärare och elever i årkurs 9, då eleverna i årskurs 7 och 8 är publik. Och på avslutningsdagen kunde alla elever och lärare på skolan samlas på skolgården för att gemensamt avsluta skolåret.

Det är nu endast ett år som återstår av grundskolan, och vi ser fram emot ett minst lika bra skolår nästa år. Årskurs 9 är alltid speciellt med sina nationella prov och gymnasieansökningar. Men först väntar nu ett långt sommarlov, och vi hoppas att ni alla får möjlighet att vila upp er och njuta av ledighet.

Torsdag 18/8 09.00 möts vi på skolgården för att starta upp nästa läsår.

Tack för det här året, och glad sommar!
önskar enhet 8 genom Linda.