Veckobrev 20 maj

Hejsan alla glada och ledsna i regnet!

Härligt att solen lyste igår eftermiddag och vi fick en underbar Årstafestival tillsammans.

Att ha koll på framöver:

26/5 – 27/5  Kristi himmelsfärds helg och ledigt.

Tisdag 31/5 är det friidrottsdag för åk 7-9,

Samling sker antingen på skolan den tid din mentor meddelar dig eller senast klockan 9.15 på Enskede IP, du prickar av dig hos din mentor.
Ta med kläder som är lämpliga för idrott,
varma kläder om det är kallt, något att drick.
Alla elever ska ta med egen matsäck och dryck.
Behöver du få matsäck från skolan meddela din mentor senast onsdag 25/5. Det serveras ingen skolmat denna dag.

Tävlingarna börjar klockan 9.30 Vi samlas klockan 9.15 vid Enskede IP, tunnelbana grön linje från Gullmarsplan, station Sockenplan. Dagen är slut ca klockan 13.30. Ingen prisutdelning på plats, utan tanken är att den sker vid senare tillfälle.

Under dagen samlar varje klass poäng på de olika friidrottsgrenarna. Varje årskurs tävlar mot varandra. Det är en kamp i 7 grenar där snittpoängen avgör hur det går för klassen. Desto fler ni är som deltar desto chans till högre snittpoäng har ni, därför är allas resultats viktig. Alla ska försöka minst en gång per gren så att man får ett resultat.

Sista dag för lärarna att sätta betyg är torsdag 2/6.Försök att jobba med eventuella restuppgifter, mejla inlämningar till lärarna, gå till omprovstiden och fråga era lärare ifall ni undrar något.
Vi fortsätter också att påminna om vår läxhjälp i sal A304:
Måndag 15.30-16.45
Tisdag 14.30-16.30
Onsdag 15.30-16.45

Tjejgruppen samlas i hkk-salen på onsdagar efter sista lektionen.

Trevlig helg!
Enhet 8