Veckobrev 20

Veckobrev vecka 20

Hej!

Vi hoppas att alla elever har haft en bra och lärorik PRAO-vecka. Vi som har gjort PRAO-besök har tyckt att det har varit trevligt och roligt att se eleverna i en annan miljö än vanligt. Närvaro-blanketten ska eleverna ha med sig tillbaka till skolan redan på måndag. Om ni undrar något så kan ni vända er direkt till studievägledaren David Spak: david.spak@edu.stockholm.se

Årstafestivalen är som vi skrivit tidigare tillbaka efter pandemin. Den är på torsdag den 19 maj, kl. 16.00-19.00. Mer information finns på skolans hemsida.

Fredag den 20 maj har eleverna sovmorgon, lektionerna börjar kl. 10.00.

Vi fortsätter också att påminna om vår läxhjälp i sal A304:

Måndag 15.30-16.45

Tisdag 14.30-16.30

Onsdag 15.30-16.45

Försök att jobba med eventuella restuppgifter, mejla inlämningar till lärarna, gå till omprovstiden och fråga era lärare ifall ni undrar något.

Tjejgruppen samlas i hkk-salen på onsdagar efter sista lektionen.

26/5 – 27/5 är det ledigt pga. Kristi himmelsfärds dag.

Härmed information från idrottslärarna:

Idrottsdag Friidrott åk 7-9, torsdagen den 31/5

Under dagen samlar varje klass poäng på de olika friidrottsgrenarna. Varje årskurs tävlar mot varandra. Det är en kamp i 7 grenar där snittpoängen avgör hur det går för klassen. Desto fler ni är som deltar desto chans till högre snittpoäng har ni, därför är allas resultats viktig.

Samling sker antingen på skolan den tid din mentor meddelar dig eller 9.15 på Enskede IP, du prickar av dig hos din mentor. Ta med kläder som är lämpliga för idrott, varma kläder om det är kallt, något att dricka och äta. Det serveras ingen skolmat denna dag.

Lärare kommer att vara placerade på varsin station och klasserna kommer att rotera enligt nedanstående schema. Alla ska försöka minst en gång per gren så att man får ett resultat. Vi idrottslärare ansvarar för att allt material som behövs till de olika grenarna finns på plats och har ett övergripande ansvar för dagen

Tävlingarna börjar klockan 9.30, men vi samlas ca 9.15 vid Enskede IP, tunnelbana grön linje från Gullmarsplan, station Sockenplan. Dagen är slut ca klockan 13.30. Ingen prisutdelning på plats, utan tanken är att den sker vid senare tillfälle.

Trevlig helg!

Enhet 8