Veckobrev v.21

Den här veckan är det kortvecka, och därför kommer veckobrevet redan nu på onsdagen. Inför nästa vecka är det egentligen bara två saker man bör ha koll på:

1. Det är friidrottsdag på tisdag 31/5. Samling sker antingen på skolan den tid din mentor meddelar dig eller senast klockan 9.15 på Enskede IP, du prickar av dig hos din mentor. Viktigt att ta med kläder som är lämpliga för idrott, varma kläder om det är kallt, något att dricka. Alla elever ska ta med egen matsäck och dryck. Behöver du få matsäck från skolan meddela din mentor senast onsdag 25/5. Det serveras ingen skolmat denna dag. Ytterligare information finns i tidigare veckobrev.
  2. För de elever som var frånvarande vid vaccineringen 6/5 kommer det att vara ett uppsamlingstillfälle på onsdag 1/6 12.30-14.00. Det gäller ett par, tre elever i varje klass.

Några datum att ha koll på framöver:

26/5–27/5 – Ledigt pga. Kristihimmelsfärd

31/5 – Friidrottsdag på Enskede IP

6/6 – Ledigt pga. Nationaldagen

8/6 – Städning av skåp, brännboll, grillhäng

9/6 – Mentorsdag, utflykter/aktiviteter med klassen

10/6 – Skolavslutning

Vi önskar er en trevlig långhelg!
Enhet 8 genom Linda