Fritidsinformation för v 40

Hej därhemma!🍂🍃🍁

Nu har hösten kommit. Se gärna till att ert barn har tillräckligt varma kläder på sig och att det finns lite i plastlåda på hyllan att byta medlem man råkar bli blöt och lerig.

Nästa vecka blir så här kul:

Måndag   Saga som högläsning och målning av Mandala i fritidsrummet

Tisdag     Alla går till ”Trollskogen ” (utom hemspråkselever eng.) åter Bakgården 16.00

Onsdag    Miniklubb med åk 3 och ”Bygglek”

Torsdag   Kreativa pärlor med Elsa i fritidsrummet

Fredag. ”Bakgårdsfredag” – Roliga timmen på lilla grönan på vår gård. De som vill göra små uppträdanden för kamraterna får göra det.

Aktiviteterna startar 14.45 och slutar ca 15.45

Om kalas: Vi vill be er att om det är barnkalas på gång hålla pratet om det hemma. Bara om hela klassen är bjuden är det ok att ta det i skolan. De barn som inte är bjudna på kalaset blir ofta ledsna.

Avprickning vid hemgång:  Vi påminner om att det är viktigt att du som vuxen ser till att ditt barn blir avprickat på respektive klasslista. Det räcker inte att du kanske har småpratat med någon personal du träffat på. Om vi hastigt behöver samla alla barn av någon anledning vill vi ha koll på vilka barn som är kvar verksamheten. Tack på förhand för hjälpen med detta!😊👍🏽

och sist några bilder:

En Lunchrastlek som vi kallar ”Musikhage”. Hoppa i takt efter en speciell ordning. Ganska svårt och kräver en del träning, men snart är vi proffs!

Och dagens ”nöjesfält” som var vårt fredagsarrangemang! Ditt barn kan nog förklara hur de olika lekarna går till


hästkapplöpning!

bowling!

Kuddsnurr!

Bottleflip!

Ha en fin helg!

☺️😊☺️😊😄😊Bakgårdspersonalen