Kontakta oss Läsårsinformation Dokument

Veckobrev v. 22

Hej!

Nästa vecka är den sista för eleverna i åk 1 innan sommarlov. De har gjort ett fantastiskt jobb detta läsår och utvecklats mycket. Det är så kul att få följa eleverna i 1A och vi ser fram emot ett nytt läsår tillsammans här på Sörgården.

Till nästa vecka ska eleverna ta med sig en papperspåse för att kunna ta med sig sina böcker hem.

I veckan har vi bland annat arbetat med:

  • Hundratavlan, talen 1-100.
  • Talföljder
  • Den bibliska skapelseberättelsen.
  • Grekisk mytologi.
  • Skrivit brevet hem, ni får gärna skriva ett svar på elevernas brev.

 

Viktiga datum framöver:

Onsdag 8 juni, Sommarutflykt med Sörgården. Vi åker på en gemensam utflykt. Eleverna ska ta med egen matsäck samt kläder efter väder. Eleverna får ta med sig fika såsom bulle, kaka eller saft.

Fredag 10 juni, Skolavslutning! kl. 9.00-10.30. I år är alla äntligen välkomna att fira med oss. Vi ses på skolgården, utan för vår entré, för att sedan ha gemensam avslutning tillsammans med hela skolan. Vi går sedan till klassrummet ca 9.30. För de barn som är kvar kommer det att serveras lunch kl. 10.30. Ifall ditt barn behöver omsorg innan kl. 9.00 så är det personal på plats som vanligt.

Vecka 23

måndag, Nationaldag, skolan är stängd.

tisdag, 8.00 – 13.45, Idrott, ta med kläder, skor och handduk. Idrotten börjar kl. 8.00, vi ses vid idrottssalen och kom innan kl. 8.00 och gärna ombytta.

onsdag, 8.00 – 13.40. Sommarutflykt med Sörgården. Vi åker på en gemensam utflykt. Eleverna ska ta med egen matsäck samt kläder efter väder.

torsdag, 8.00 – 14.15,

fredag, 9.00-10.30, SOMMARAVSLUTNING!!

Trevlig helg!

/Josefine och Sophie